icon-searchin English
icon-arrow

Maroko – Marrakech 3 ööd ja Agadir 4 öödal 799 €

Marrakech on müstiline ning eksootiline linn, mis on hämmastaval kombel suutnud säilitada 1001 öö muinasjuttude laadse õhustiku. Muinasjutuvestjate väljakul ehk Jemaa el Fna on justkui teatrilava, kus esinejateks maotaltsutajad, ennustajad, jutuvestjad, tantsijad ja kes kõik veel. Loomulikult ei puudu sealt ka turumüüjad ja toidupakkujaid.
CWT pakub kombineeritud puhkust Marrakech – Agadir. Reisid toimuvad 31.10.2018-21.11.2019 ja 20.03-17.04.2019. Saadaval on ka nädalased puhkusereisid Agadiri ja Maroko ringreisid.

Maroko – Marrakech 3 ööd ja Agadir 4 ööd

Nädalane kombineeritud reis Marrakech – Agadir al 779 €/in

2-4 öö Marrakechis ja 5-7 öö Agadiris

Reisid: 31.10.2018-21.11.2019 ja 20.03-17.04.2019

Hinnas sisaldub:

  • Edasi-tagasi lend Tallinnast Agadiri
  • Majutus ja toitlustamine vastavalt valitud hotellile
  • Transfeerid sihtkohas
  • Aurinko reisiesindaja teenus Agadiris (Marrakechis esindaja puudub)

Lisatasu eest: reisikindlustus

Broneerimine ja müük: reisisoov@carlsonwagonlit.ee, tel 640 7710

Lisainfo:
Reisikorraldaja:Aurinko OÜ
Lend Smartlynxiga, eestikeelne pardateenindus, 15+5 kg tasuta pagasit.
Broneerimisel ettemaks 20 % inimese kohta, lõppsumma 28 päeva enne reisi.
Teenindus ja ekskursioonid Agadiris eesti keeles. Kõik Aurinko reisiesindajad suhtlevad ka inglise ja vene keeles. Ekskursioonide eest tasumine toimub kohapeal.
Kohtade arv on piiratud ja hinnad on informatiivsed ning täpne hind ja saadavus selgub broneerimise hetkel.
Hinnad on ühe inimese kohta ja kehtivad eeldusel, et koos reisib ja majutub kaks täiskasvanut.
Kehtivad reisikorraldaja Aurinko reisitingimused.

Viisa
Eesti kodanikud võivad Marokos viibida viisavabalt 90 päeva poole aasta jooksul. Marokosse reisimiseks on vajalik pass, mis peab kehtima veel vähemalt 3 kuud peale riigis viibimise lõppu.
Vene kodanikud, kellel on olemas elamisluba Eestis, saavad Marokos viibida samuti viisavabalt 90 päeva poole aasta jooksul. Riiki sisenemiseks on vajalik pass ja elamisluba Eestis (originaal), mis mõlemad kehtivad vähemalt 3 kuud pärast reisi.
Vaata konsulaarinfot Välisministeeriumi lehelt: www.vm.ee

Telli
Sulge

Reisipäring

  • Sihtkoht

  • Reisijate arv

  • Kontakt